Annulleringer og modifikationer

Annulleringer 

I de fleste tilfælde er det ikke muligt at annullere en ordre, efter den er placeret, eftersom opfyldelsesprocessen i de fleste tilfælde går i gang øjeblikkeligt (der er undtagelser, for eksempel for produkter med produktionstid).

Hvis du ønsker at forsøge at annullere din ordre:

  1. Besøg vores Hjælpecenter (ved at klikke en side tilbage), og besvar nogle hurtige, interaktive spørgsmål. 

Hvis det er muligt at annullere din ordre, vil forhandleren give dig besked om, at det er lykkedes dem at annullere den. Hvis de ikke kan annullere ordren, for eksempel hvis den allerede er blevet afsendt, er du nødt til at vente på levering og derefter returnere varerne ved hjælp af information fra Ofte stillede spørgsmål om returneringer, refunderinger og ombytninger 

 

 

Modifikationer 

I visse tilfælde kan det være muligt at lave basale modifikationer af din ordre, men kun hvis forhandleren endnu ikke har bekræftet eller afsendt den. Basale modifikationer inkluderer ændring af en vares størrelse eller farve eller mindre opdateringer af leveringsadressen. Det er ikke muligt at udskifte en vare med en anden, hvis værdien er en anden, eller at ændre leveringsadressen fuldstændig fra én adresse til en anden.

Hvis du ønsker at forsøge at ændre din ordre

  1. Besøg vores Hjælpecenter (ved at klikke en side tilbage), og besvar nogle hurtige, interaktive spørgsmål. 

Hvis de ikke kan modificere din ordre, for eksempel hvis den allerede er blevet afsendt, er du nødt til at vente på levering og derefter returnere varerne ved hjælp af information fra Ofte stillede spørgsmål om returneringer, refunderinger og ombytninger. 

Hvis den leveringsadresse, du indtastede, var ukorrekt, og du ikke har været i stand til at opdatere den, så klik venligst her for at få mere at vide.