Politik for indholdets nøjagtighed

Opdateret: 30. april 2024

Introduktion

Fruugo er en markedsplads, der består af individuelle tredjepartsforhandlere, som driver deres egne butikker og er ansvarlige for deres lagerbeholdning, forsendelser og overholdelse af loven. Vi leverer en hostingplatform, men Fruugo fremstiller ikke varer, har ikke lager og leverer ikke varer på vegne af vores sælgere. Det indhold, der uploades på Fruugos markedsplads, genereres af uafhængige sælgere, som ikke er ansatte, agenter eller repræsentanter for Fruugo.

Fruugo insisterer på, at de forhandlere, der bruger Fruugos markedsplatform, overholder alle gældende love, regler og bestemmelser, der gælder for deres produktfortegnelser og ethvert sted, hvor produktfortegnelserne vises. Dette omfatter indhentning af alle nødvendige tilladelser eller godkendelser fra lokale tilsynsmyndigheder eller mærkevareejere til at sælge, distribuere eller reklamere for de produkter, der er tilbydes til salg i deres produktkataloger.

Læs venligst følgende politik for indholdets nøjagtighed omhyggeligt, da det er vigtigt, at du er fuldt informeret om produktvariationer, der kan være gældende for visse produktfortegnelser, der stilles til rådighed af forhandlere, der bruger Fruugos markedsplatform.

Læs også omhyggeligt vores vilkår for brug som indeholder yderligere oplysninger om din brug af det indhold, den software og de tjenester, der tilbydes gennem Fruugo.

Farvevariationer

Selvom vi gør alt for at sikre, at produktbillederne afspejler farverne så nøjagtigt som muligt, skal du være opmærksom på, at de faktiske produktfarver kan variere fra de farver, der vises på din skærm, på grund af forskelle i skærme og indstillinger.

Oversættelse af sprog

Vær opmærksom på, at produktbeskrivelser oversættes både manuelt og ved hjælp af maskinoversættelsesværktøjer, så vidt det er praktisk muligt.

Produktstørrelser

Vi forventer, at vores forhandlere koordinerer deres produktstørrelser med det marked, de sælger til. Vi råder dig til at tjekke produktbeskrivelsen omhyggeligt for at sikre, at de angivne størrelser stemmer overens med størrelserne på dit lokale marked. Bemærk venligst, at siden med landevisning kan findes nederst på siden eller i URL'en.

Vær opmærksom på, at størrelseskonverteringer kan variere betydeligt fra mærke til mærke.

Elektroniske varer

Forhandleren er ansvarlig for at sikre, at produkter og produktfortegnelser opfylder gældende obligatoriske produktstandarder og lovkrav i den region, de sender til og fra, og at alle produkter og produktfortegnelser opfylder lokale love, regler og produktoverensstemmelses- og/eller sikkerhedsstandarder, herunder korrekt produktmærkning.

Varer, der er købt til brug i andre lande, kan kræve adaptere/omformere, som ikke altid leveres af forhandleren, og det er kundens ansvar at skaffe disse, hvis det er nødvendigt.

Mærkning og advarsler

I overensstemmelse med Fruugos vilkår og betingelser for forhandlere forstår og accepterer alle forhandlere, at de er ansvarlige for at overholde alle gældende love og bestemmelser, herunder produktsikkerhedslove, for de produkter, de viser og tilbyder til salg på Fruugos markedsplatform. Dette omfatter alle påkrævede advarsler og mærkater på produktet. Fruugo påtager sig intet ansvar for nøjagtigheden af denne mærkning.

Recepter

Fruugo har vigtige restriktioner på salg af medicin og medicinsk udstyr i overensstemmelse med sin politik for forbudte produkter. Hvis en vare, du køber, faktisk kræver en formel recept for import til dit land, kan dette kræves af tolden, før pakken frigives til dig. Fruugo påtager sig ikke noget ansvar for dette.

Unøjagtigheder i priser og beskrivelser

Forhandlerne er fuldt ud ansvarlige for de viste priser og for indholdet af de produktbeskrivelser, der er inkluderet i produktlisten. Fruugo kan ikke holdes ansvarlig for unøjagtigheder eller fejl i priser eller beskrivelser.

Lejlighedsvis kan der opstå en fejl, og varer kan enten være forkert prissat eller beskrevet, i hvilket tilfælde vil vi ikke være forpligtet til at levere varerne til den forkerte pris eller i overensstemmelse med den forkerte beskrivelse eller overhovedet. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl fra tid til anden. Vi vil (efter eget skøn) enten annullere din ordre og refundere den pris, du har betalt, eller gøre en rimelig indsats for at kontakte dig og spørge dig, om du ønsker at fortsætte med ordren til den korrekte pris eller den korrekte beskrivelse. Hvis vi ikke er i stand til at kontakte dig, eller du ikke ønsker at fortsætte med ordren til den korrekte pris eller den korrekte beskrivelse, annullerer vi din ordre og refunderer den pris, du har betalt.

Fruugo tolererer ikke forhandleres dårlige opførsel eller brug af misvisende produktbeskrivelser. Det er forhandlerens ansvar at sikre, at produktsiden er korrekt. Alle titler, billeder, priser og produktbeskrivelser skal nøjagtigt afspejle den ægte vare, der sælges. Hvis det viser sig, at en forhandler vildleder kunderne gennem klare unøjagtigheder, uoverensstemmelser eller tvetydigheder, kan de blive undersøgt i overensstemmelse med Fruugos interne standardprocedure, og de kan blive fjernet fra platformen.

Kundeservice

Under visse omstændigheder kan Fruugo hjælpe med at løse eventuelle eskalerede forespørgsler, hvis forhandleren og forbrugeren ikke er i stand til at gøre det selv. Hvis du har spørgsmål efter købet, bedes du kontakte os via vores interaktive hjælpecenter.