Præcision af indhold

Farvevarianter

Selvom der gøres enhver indsats for at produktbilleder afbilleder farver så præcist som muligt, så bemærk venligst at egentlige produktfarver kan variere fra farverne der vises på din skærm grundet forskellige på skærme og indstillinger.

Sprogoversættelser

Produktbeskrivelser kan være blevet oversat manuelt eller automatisk. Disse er ikke de præcise beskrivelser af produktet, angives kun som en guide og kan ikke påberåbes i forhold til købsaftalen.

Produktstørrelser

De viste størrelser er størrelserne for forhandlerlandet. Så for eksempel, hvis forhandleren er baseret i Storbritannien, er valg af sko størrelse en britisk standard sko størrelse, medmindre andet er angivet. Bemærk, forhandlerlandet vises på hver produktside under leveringsoplysningerne. Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte kundeservice for yderligere information.

Størrelseskonverteringer varierer betydeligt fra mærke til mærke, så vi anbefaler, at du tjekker producentens officielle hjemmeside for at sikre nøjagtigheden af konverteringerne.

Elektroniske varer

Stikket monteres på el-drevne strømforsyninger vil normalt være udstyret med stikket til forhandlerlandet, medmindre andet er angivet. Effekt / spænding af elektriske genstande vil normalt også være egnet til brug i forhandlerlandet. Forhandlerlandet vises på hver produktside. Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte kundeservice for yderligere information.
Varer, der er købt til brug i andre lande, kan kræve adaptere / konvertere, som muligvis ikke altid leveres af forhandleren, og det er kundernes ansvar at købe disse, hvis det kræves.

Recepter

Hvis en vare du køber kræver en recept for import til dit land, kan dette kræves af tolden, før at pakken frigives til dig. Fruugo påtager sig ikke noget ansvar for dette, men vil bestræbe sig på at hjælpe dig.

Unøjagtigheder i priser og beskrivelser

Vi har truffet rimelige foranstaltninger for at forsøge at sikre at priserne og beskrivelserne som angivet på hjemmesiden er korrekte. Fruugo kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder eller fejl i priser eller beskrivelser.

Der kan af og til ske en fejl hvor varer enten er forkert prissat eller beskrevet forkert i hvilket tilfælde vi ikke forpligtet til at at levere varerne til den ukorrekte pris eller i overensstemmelse med den ukorrekte beskrivelse eller overhovedet. Vi forbeholder retten til at rette fejl fra tid til anden. Vi vil (efter vores skøn) enten annullere din ordre og refundere prisen du har betalt eller gøre rimelige forsøg på at kontakte dig og spørge om du enten vil fortsætte med ordren til den korrekte pris eller korrekte beskrivelse. Hvis vi ikke kan kontakte dig eller hvis du ikke ønsker at fortsætte din ordre til den korrekte pris eller korrekte beskrivelse, vil vi annullere din ordre og refundere prisen du har betalt.