Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage

1.399,00 DKK
+ 74,49 DKK Levering

Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage

  • Brand: Unbranded
Sоlgt af:

Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage

  • Brand: Unbranded

1.399,00 DKK

kun 2tilbage på lager
+ 74,49 DKK Levering
Sоlgt af:

1.399,00 DKK

kun 2tilbage på lager
+ 74,49 DKK Levering

Vi accepterer følgende betalingsmetoder

Beskrivelse

Condition: Brand New Format: Hardcover - Publisher: Oxford University Press - Publisher Date: 2002 - Pages: 272 Pages - Dimensions: 236 mm 156 mm - Category: Engineering & Technology Textbook
  • Brand: Unbranded
  • Kategori: Science fiction og fantasy
  • Størrelse: 236 mm 156 mm
  • Format: Hardcover
  • Forlag / Pladeselskab: Oxford University Press
  • Udgivelsesdato: 2002
  • Længde: 272 Pages
  • Forfatter: Chi-Tang Ho, Tung-Ching Lee
  • Sprog: English
  • Fruugo ID: 336426135-740036525
  • ISBN: 9780841237650

Levering og returnering

Sendt inden for 3 dage

  • STANDARD: 74,49 DKK - Levering mellem kl tir. 11 november 2025–tor. 20 november 2025

Afsendes fra Storbritannien.

Vi gør vores bedste for at sikre, at de produkter, du bestiller, leveres til dig fuldt ud og i henhold til dine specifikationer. Skulle du dog modtage en ufuldstændig ordre eller andre ting end dem, du bestilte, eller der er en anden grund til, at du ikke er tilfreds med ordren, kan du returnere ordren eller produkter inkluderet i ordren og modtage en fuld refusion for varerne. Se fuld returpolitik