Maybe Someday by Colleen Hoover

kr64,00 På lager
Antal sider:
384
Udgivelsesdato:
2014-03-18
Forfatter:
Colleen Hoover
Format:
Paperback
Sprog:
engelsk
Forlag / Pladeselskab:
Simon & Schuster Ltd
ISBN:
9781471135514
Kvantitet:
  • Produktreference: 8180925-17488795
  • Plane icon Afsendt inden for 24 timer
  • Sendt fra England
  • Fragtomkostninger til Danmark kr29,28

Indeholder eksklusivt indhold sange fra Griffin Peterson Sydney lever i en idyllisk boble shes en dedikeret studerende med et fast job på siden. Hun bor sammen med hendes bedste ven har en fantastisk kæreste og den musik, der kommer fra balkonen overfor hendes er hurtigt ved at blive soundtracket til hendes liv. Men når Sydney finder ud af sin kæreste snyd på hende boblen brister. Den mystiske og attraktive mand bag musik Ridge giver Sydney håb om, at hun kan gå videre og de begynder at

Produkter forsendes af individuelle Fruugo-forhandlere, der befinder sig overalt i Europa og resten af verden. Leveringstid og forsendelsespriser varierer alt efter, hvor forhandleren befinder sig, destinationslandet samt den valgte leveringsmetode.

Fruugo tilbyder to leveringsmuligheder: Standard eller Ekspres. Alle forhandlere tilbyder standardlevering, og nogle forhandlere tilbyder også ekspreslevering.

Selvom Fruugo-forhandlere gør deres bedste for at levere inden for disse tidsrammer, er de ovennævnte tidsrammer et skøn og ikke en garanti.

Leveringstidsrammerne omfatter ikke eventuelle toldbehandlingstider, der ligger uden for Fruugos kontrol.

Du skal tage højde for længere forsendelsestid ved levering til exceptionelle steder, der er svære at komme frem til, og også i travle perioder som juletiden.

Alle fragtmænd leverer i løbet af normale forretningstider og kræver muligvis en underskrift ved modtagelse, så sørg for, at din ordre leveres til en adresse, hvor der er nogen til stede, der kan tage imod den.

Vi gør vores bedste for at sikre, at de produkter, du bestiller, leveres til dig komplette og i henhold til dine specifikationer. Hvis du imidlertid modtager en ukomplet ordre eller andre varer end dem, du bestilte, eller hvis du af andre årsager ikke er tilfreds med ordren, kan du returnere ordren eller produkter, der indgår i ordren, og få det fulde beløb refunderet.

Visse produkter købt hos Fruugo kan ikke returneres. De hører under følgende kategorier:

Behandl produkterne med forsigtighed, mens de er i din varetægt. Alle varer, der returneres, skal kunne sælges igen. De skal være ubrugte med originale mærker vedhæftet og i den originale emballage. Det er dit ansvar at sikre, at varerne pakkes på passende vis, så de ikke beskadiges under returforsendelsen.

Sådan underretter du os om en returnering

Hvis du vil returnere en ordre eller nogle af produkterne i en ordre, skal du underrette Fruugo kundeservice inden for 14 dage fra modtagelse af varerne. Vi skal bruge følgende informationer:

Vores kundeservice sender dig derefter specifikke instrukser om, hvordan du skal sende returpakken/-pakkerne til forhandleren/forhandlerne. Send ikke returpakken, før du modtager instruktionerne.

Afsendelse af produkter tilbage til forhandlerne

Varer skal returneres uden unødig forsinkelse og under ingen omstændigheder senere end 14 dage efter, du underrettede os om din annullering.

Hvis du returnerer produkter til flere forhandlere, skal du distribuere produkterne tilsvarende og sende produkterne til de forhandlere, der indledningsvist sendte dem til dig. 

Vi anbefaler på det kraftigste, at du sender pakken anbefalet (og forsikrer eventuelle pakker af høj værdi), idet hverken Fruugo eller forhandleren tager ansvar for forsendelser, der går tabt eller beskadiges under returtransporten.

Sørg for at beholde en kvittering som bevis på afsendelse, så du i det usandsynlige tilfælde, at pakken skulle gå tabt, kan bevise, at du har sendt den.

Refunderinger

Du refunderes inden for 14 dage efter, at forhandleren modtager varerne. Vi underretter dig pr. e-mail, når produkterne er nået frem til forhandleren og er accepteret som returneret. Hvis en forhandler har tilbudt at afhente varerne, refunderes du inden for 14 dage fra annullering af kontrakten.

Medmindre et eller flere produkt(er), du ønsker at returnere, blev leveret i beskadiget eller fejlbehæftet stand til dig, er du ansvarlig for omkostningerne ved returtransporten.

Forudsat, at du returnerer alle produkterne fra en specifik forhandler, refunderer vi standardforsendelsesomkostningerne, du betalte for den oprindelige levering. Hvis du valgte at betale for anden levering end standard, refunderer vi kun omkostningen ved vores billigste standardlevering. 

Beskadigede eller fejlbehæftede varer

Hvis du modtager et beskadiget, ødelagt eller defekt produkt, skal du underrette Fruugos kundeservice så hurtigt som muligt. Inkluder mindst følgende informationer:

Generelt beder vi dig sende det beskadigede produkt tilbage til forhandleren. Så snart det når frem til forhandleren, sender denne dig et erstatningsprodukt. Hvis produktet ikke kan erstattes, eller hvis du ønsker at annullere ordren, modtager du fuld refundering. Du godtgøres også rimelige returforsendelsesomkostninger for beskadigede eller fejlbehæftede varer, når vi har modtaget din forsendelseskvittering.

Hvis ordrens ydre emballage tydeligvis er beskadiget ved ankomst, og du har mistanke om, at produkterne også er beskadiget, kan du enten afvise leveringen eller acceptere varerne og kvittere for dem som beskadigede. I begge tilfælde skal du underrette Fruugo kundeservice så hurtigt som muligt.

Afvisning af levering

Hvis du afviser at acceptere levering af hele eller en del af ordren (hvis produkterne eller emballagen ikke ser ud til at være beskadiget eller defekte), er du ansvarlig for forsendelsesgebyret.Eventuelle gebyrer og afgifter, som forhandleren pådrager sig i forbindelse med afvisning af en pakke, trækkes fra din varerefundering.

 

Flere No Brand produkter