Høje hæle Sko Form Broche Pin Rhinestone Broche Størrelse 4,23.9cm

239,00 DKK
+ 22,99 DKK Levering

Høje hæle Sko Form Broche Pin Rhinestone Broche Størrelse 4,23.9cm

RRP: 309,00 DKK
Pris: 239,00 DKK
Du sparer: 70,00 DKK (22%)
239,00 DKK + 22,99 DKK Levering

På lager

Sendt inden for 3 dage

Vi accepterer følgende betalingsmetoder

Beskrivelse

Materiale: Legeret metal Størrelse: Ca. 1,65x1,5 tommer/4.23.9cm En lækker blomst broche pin er bare perfekt til at tilføje strejf af frisk og skønhed til en kjole, bluse eller tørklæde, hvilket gør en god gave til elegante women. En smuk robust pin er fastgjort på bagsiden af hver broche.<brbr>><Dette klassiske broche for kvinder kan pynte ethvert outfit til arbejde, bryllup, dato, og aften out. nære fest gaver på fødselsdag, jubilæum, jul, Valentinsdag, graduering, prom, engagement, bryllup, Thanksgiving Day, Mors Dag etc.

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Fruugo-forhandlere, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendt inden for 3 dage

Standardlevering mellem ons. 15 december 2021–tir. 28 december 2021 · 22,99 DKK

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.
Afsendes fra Kina.

Vi gør vores bedste for at sikre, at de produkter, du bestiller, leveres til dig fuldt ud og i henhold til dine specifikationer. Skulle du dog modtage en ufuldstændig ordre eller andre ting end dem, du bestilte, eller der er en anden grund til, at du ikke er tilfreds med ordren, kan du returnere ordren eller produkter inkluderet i ordren og modtage en fuld refusion for varerne. Se fuld returpolitik.

Shenzhen Lianmaida Electric Heating Products

Adresse: No. 1, Yonghua Street, Fenghuang Community, Pinghu Street, Longgang District, Shenzhen, 518100, Kina