COVID19 Dansk

Information til vores kunder om Coronavirus

Vi holder åbent og er klar til at hjælpe.


Vi vil gerne forsikre dig om, at i disse usædvanlige tider, holder vi åbent.

Endvidere vil vi gerne hjælpe dig med at købe de produkter, du har brug for, fra hele verden. 

Du kan stadig lægge ordrer og få adgang til vores forskelligartede, omfattende, globale produktudvalg.

Vi holder hele tiden øje med sundhedsvejledninger verden over og justerer vores arbejdsgange for at beskytte vores kunder, medarbejdere og partnere.

Og vi samarbejder tæt med vores dedikerede forhandlernetværk for at hjælpe dem med at holdes deres forretning i gang og blive ved at sende produkter til din dør.

Vi håber, at vores Ofte stillede spørgsmål-afsnit herunder vil besvare dine umiddelbare spørgsmål.Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg stadig lægge ordrer på Fruugo?

Absolut. Fruugo holder stadig åbent og du kan fortsat lægge ordrer på produkter fra vores enorme globale udvalg.


Vil min pakke stadig blive leveret til tiden?

Vores forhandlere og de leveringsfirmaer, de samarbejder med over hele verden, gør alt, hvad de kan, for at overholde leveringsdatoer som normalt. Den estimerede leveringstid på varer kan ses på vores sider med produktdetaljer.

De største lokale og globale kurerer, der bruges til at fuldføre Fruugos ordrer, arbejder stadig og justerer deres arbejdsgange, så de passer til specifikke landes restriktioner. Hvor der er restriktioner, påvirker disse typisk specifikke regioner eller specifikke lande og vil påvirke alle leveringer i det område i en periode.

På grund at situationens uforudsigelighed, beder vi dig om din forståelse og tålmodighed i tilfælde af forsinket ankomst af ordrer grundet omstændigheder, der er ude af Fruugos, vores forhandleres eller vores kureres kontrol, og den kraftige stigning i vareleveringer over hele verden.


Er det sikkert at modtage pakker og produkter?

Der er for nuværende ingen evidens for, at Coronavirus kan spredes via produkter eller emballage. Du vil måske se nogle lokale leveringspraksisser ændre sig (som f.eks. at der ikke kræves underskrift, at der kræves social afstand og andre foranstaltninger) for at beskytte leveringsmedarbejderne og dig og for at holde det globale distributionsnetværk i gang så effektivt som muligt.


Hvad er jeres returneringspolitik?

Vi håber, at du bliver tilfreds med dit køb, men dine returneringsmuligheder er på plads som normalt, og hvis du har brug for det, kan du finde vores returneringspolitik her.


Hvordan beskytter I kunder, medarbejdere og partnere?

Vores team arbejder nu alle på afstand og overholder landes lokale restriktioner og regeringers vejledning i arbejdsgange.

Vi holder hele tiden øje med sundhedsvejledninger i hele verden og justerer vores arbejdsgange for at opfylde specifikke behov.


Kan jeg stadig kontakte kundeservice?

Vi håber, at følgende muligheder vil hjælpe med at besvare dine spørgsmål hurtigt og effektivt:

  • For generel information - se vores hjælpesider
  • For ordrer, der allerede er afgivet: Du kan kontakte forhandleren direkte ved hjælp af vores interaktive Hjælp fra forrige side. For at starte din forespørgsel skal du klikke tilbage og svare “JA” på spørgsmålet
    ‘Har din henvendelse relation til en eksisterende ordre?

Bemærk venligst, at på grund af den nuværende situation angående Coronavirus, modtager vi i øjeblikket et stort antal kundespørgsmål, og det tager os lidt længere tid end normalt at svare. Men du kan være sikker på, at vores team vil kontakte dig, så snart de kan.