Fortrydelsesret

Som anført i vores brugsbetingelser og ud over den 14-dages periode, som Fruugo tilbyder alle sine brugere i sin politik for returnering, tilbagebetaling og ombytning, har forbrugere i EU, EØS eller Storbritannien ret til at fortryde enhver kontrakt om køb af varer, uanset årsagen, inden for 14 dage fra den dag, hvor de eller en tredjepart, der ikke er transportøren, og som de har angivet, får varerne i fysisk besiddelse.

Denne ret skal udøves over for forhandleren af den vare, du har købt. Under visse omstændigheder kan Fruugo støtte din udøvelse af fortrydelsesretten over for forhandleren.

For at udøve din fortrydelsesret over for forhandleren skal du indsende en anmodning om at annullere din ordre via vores interaktive hjælpecenter. Det er den hurtigste måde at annullere en ordre på. Eller, hvis du foretrækker det, kan du udfylde, udskrive og sende fortrydelsesformularen nedenfor (og i vores brugsbetingelser) til den adresse, der er angivet deri.

Hvis det er muligt at annullere din ordre, før den afsendes, vil forhandleren give dig besked om, at de har gjort dette. Hvis din ordre allerede er afsendt, skal du vente på, at den leveres, og returnere varerne ved hjælp af vores returproces. Bemærk, at det ikke er en gyldig fortrydelsesmetode at afvise leveringen af en ordre. Udgifterne til returporto vil blive fratrukket din tilbagebetaling, hvis du nægter at modtage en ordre.

Resultater af fortrydelse

Hvis du fortryder aftalen, har du ret til at få refunderet alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (med undtagelse af ekstraomkostninger i det tilfælde, at du vælger en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, vi fik besked om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Forhandleren eller Fruugo (der handler på forhandlerens vegne) vil udføre en sådan tilbagebetaling ved hjælp af den samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet, og du vil under alle omstændigheder ikke blive pålagt gebyrer som følge af en sådan tilbagebetaling.

Hvis vi beder dig om at sende varerne tilbage, kan vi tilbageholde tilbagebetalingen, indtil forhandleren har modtaget varerne, eller du har fremlagt bevis for at have sendt varerne tilbage, alt efter hvad der er tidligst, og du skal afholde de direkte omkostninger i forbindelse med tilbageleveringen af varerne. Du kan også være ansvarlig for enhver forringelse af varernes værdi som følge af anden håndtering end den, der er nødvendig for at fastslå varernes art, egenskaber og funktion.

Model af fortrydelsesformular

Udfyld venligst følgende afsnit under linjen, print og send formularen til:

Customer Services Team , Fruugo.com Limited, Fountain Street House, Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ, Storbritannien.


Til: Kundeservice Team, Fruugo.com Limited, Fountain Street House, Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ, Storbritannien.

Jeg meddeler hermed, at jeg fortryder min salgskontrakt vedrørende følgende varer:

Bestillingsnummer:

Bestilt den:

Dit navn:

Din adresse: 

Din Fruugo-kontos e-mailadresse:

Din underskrift: 

 

Dato:

 

Du skal også returnere dine produkter til den forhandler, hvor du har købt varerne, så vi kan behandle din tilbagebetaling. Find forhandlerens adresse via vores Interaktive hjælpecenter.

Send IKKE dine produkter direkte til Fruugo, da dette vil forsinke din annullering og tilbagebetaling.