Danmark - Julen Levering

Fruugo er den perfekte side til at juleshoppe; med over 1 million produkter at vælge i mellem. Der er noget for alle. Selvom jul er vores travleste tid på året, arbejder vi ekstra hårdt for, at levere det samme serviceniveau, vores kunder er vant til hele året rundt.

Vi har leverandører over hele verden. På hver produktside kan du klikke på leveringsinformation for at se hvilket land genstanden bliver sendt fra.

Den sidste anbefalede ** ordredato for levering er den 14. december.

Du kan fortsætte med at bestille som normalt på ethvert tidspunkt efter disse anbefalinger, og din ordre vil måske stadig nå frem inden jul.

Noter venligst også, at nogle leverandører tilbyder ekspreslevering, hvilket kan give dig mulighed for at bestille senere end disse datoer og stadig modtage din ordre inden jul. Hvis ekspreslevering er en mulighed, vil det blive vist under din checkout proces.

**Selvom Fruugo leverandører bestræber sig på at levere indenfor disse tidsangivelser, noter venligst, at tidsangivelser er estimerede og ikke garanterede. Leveringstidsangivelserne inkluderer ikke toldgodkendelser eller ugunstige vejrforhold udover Fruugo's kontrol. Tillad venligst yderligere leveringstid for leveringer til usædvanlige lokationer der er svære at nå.