Charm armbånd gør Kit, 112pcs smykker making supplies perler

359,00 DKK
GRATIS Levering

Charm armbånd gør Kit, 112pcs smykker making supplies perler

RRP: 459,00 DKK
Pris: 359,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK (21%)
359,00 DKK GRATIS Levering

På lager

Sendt inden for 3 dage

Vi accepterer følgende betalingsmetoder

Beskrivelse

Great Value Charm armbånd gør KitThe armbånd gør Kit kommer med 28 farve charme perler, 28charm metal perler, 20 charme vedhæng perler, 6 streng halskæder , 6 slange armbånd kæder, 1 gaveæske og 1 brugervejledning. Perler og armbånd er pakket i en lille smykker gaveæske, hvilket gør det til en stor gave element til piger, der kan lide DIY accessories. Makes 6 Komplet armbånd 6 kvalitet charme armbånd giver børnene mulighed for at ændre perler hver dag til at matche outfits og personliggøre. og det er også dejligt at dele dit armbånd med dine venner. Du kan nemt tage charms off og omarrangere dem eller skifte dem rundt for at gøre forskellige armbånd. Justable armbåndTotal længde på 23 cm/9 inches.18 cm/ 7.08 inches justerbar forsølmet charme armbånd, passer de fleste piger størrelse, yderligere 5 cm / 2 inches hjerte forlængelse kæde for at give mulighed for fleksibel montering. Bare rotere og vride skruen forsigtigt på enden af hummer lås, skal du vælge perler og vedhæng du kan lide i kæden, Så stram skruen, kan gøre en kreativ armbånd crafts. Kvalitet gaveæske PackageCharms armbånd Making Kit til piger med en delikat gaveæske er et perfekt nuværende valg for piger, der kan lide DIY tilbehør, også kan bruges som en opbevaringsboks og en underholdende fest håndværk til girls. Good gave til pigerMed disse charme armbånd perler til at skabe håndværk hjælpe med at holde børn væk fra videospil, forbedre deres kreativitet, fantasi, hands-on evne og koncentration. DIY perler smykker opbygge en varm forælder-barn forhold. Perler til smykker gør kits er din meningsfulde og perfekte gave valg til fødselsdag, Børns Dag, Juledag, Thanksgiving Day.

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Fruugo-forhandlere, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendt inden for 3 dage

Standardlevering mellem tir. 14 december 2021–man. 27 december 2021 · GRATIS

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.
Afsendes fra Kina.

Vi gør vores bedste for at sikre, at de produkter, du bestiller, leveres til dig fuldt ud og i henhold til dine specifikationer. Skulle du dog modtage en ufuldstændig ordre eller andre ting end dem, du bestilte, eller der er en anden grund til, at du ikke er tilfreds med ordren, kan du returnere ordren eller produkter inkluderet i ordren og modtage en fuld refusion for varerne. Se fuld returpolitik.

Shenzhen Lianmaida Electric Heating Products

Adresse: No. 1, Yonghua Street, Fenghuang Community, Pinghu Street, Longgang District, Shenzhen, 518100, Kina