4pcs Tomme øjenskygge Palette Plastic øjenskygge Palet

289,00 DKK
+ 22,99 DKK Levering

4pcs Tomme øjenskygge Palette Plastic øjenskygge Palet

RRP: 369,00 DKK
Pris: 289,00 DKK
Du sparer: 80,00 DKK (21%)
289,00 DKK + 22,99 DKK Levering

På lager

Sendt inden for 3 dage

Vi accepterer følgende betalingsmetoder

Beskrivelse

DIY din favorit blush, øjenskygge, læbestift, øjenbryn pulver eller anden kosmetik i denne tomme palette. Perfect til daglig brug eller tage det med dig everywhere. Har god gennemsigtighed og slidstyrke . Der er en magnetisk pad inde i paletten, så de runde metal pander kan fastgøres til paletten, ingen grund til at bruge nogen glue. Kontakt at bruge: Ved hjælp af høj kvalitet og holdbart plastmateriale, sikker og ikke-giftige, let at rengøre.

Levering og returnering

Produkter sendes af de enkelte Fruugo-forhandlere, der er placeret over hele Europa og resten af verden. Leveringstider og forsendelsespriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationslandet og den valgte leveringsmetode. Se de fulde leveringsoplysninger

Sendt inden for 3 dage

Standardlevering mellem ons. 15 december 2021–tir. 28 december 2021 · 22,99 DKK

Vores mest populære mulighed, ideelt til de fleste af vores kunder.
Afsendes fra Kina.

Vi gør vores bedste for at sikre, at de produkter, du bestiller, leveres til dig fuldt ud og i henhold til dine specifikationer. Skulle du dog modtage en ufuldstændig ordre eller andre ting end dem, du bestilte, eller der er en anden grund til, at du ikke er tilfreds med ordren, kan du returnere ordren eller produkter inkluderet i ordren og modtage en fuld refusion for varerne. Se fuld returpolitik.

Shenzhen Lianmaida Electric Heating Products

Adresse: No. 1, Yonghua Street, Fenghuang Community, Pinghu Street, Longgang District, Shenzhen, 518100, Kina